Hedegaard Biler A/S

Herning - Autoriseret serviceværksted

FÅ ET VINTERTJEK FOR KUN 99,- NÅR DU SKIFTER TIL VINTERHJUL

Lad dit autoriserede Citroën-værksted stå for vinterklargøringen af din bil, og vær trygt kørende i den kolde tid.

Vi anbefaler, at du allerede nu booker tid til at få skiftet til vinterhjul. De er designet og beregnet til kørsel, når temperaturen kommer under 7 °C og sikrer dig et bedre vejgreb, en kortere bremselængde og minimerer risikoen for aquaplaning. Booker du samtidig et vintertjek med kontrol af 10 vitale punkter, får du det for kun 99,-.

Efter vintertjekket sender vi dig et gratis VideoCheck af gennemgangen, så du kan se, hvis der er dele, som vi anbefaler dig at få serviceret eller repareret.

Prisen gælder t.o.m. 30.11.23, og skifte til vinterhjul er ikke inkluderet. Normalpris for vintertjek uden hjulskift er 249,-.

BOOK DIT HJULSKIFT OG VINTERTJEK HER

3 GODE GRUNDE TIL AT SKIFTE TIL VINTERHJUL

Dækkene på vinterhjul er skabt i blødt gummi med mange lameller. Du er derfor sikret...

…et bedre vejgreb i vinterføret og på kolde, fugtige veje generelt
…en væsentlig kortere bremselængde, end hvis du kørte på sommerhjul
…at risikoen for aquaplaning minimeres

OBS: I flere lande er det lovpligtigt, at køre med vinterhjul, når føret kræver det.

(Kilde: Rådet for større dæksikkerhed)

VIDSTE DU?

  • Dæk defineres som nedslidte, og derfor ulovlige, når der er mindre end 1,6 mm mønster tilbage - af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det dog at skifte dæk, når mønstret er 3 mm.
  • For at passe bedst muligt på dækkene, er det vigtigt, at køre med det korrekte dæktryk. Luften i dækket kan ændre sig hurtigt, så sørg for at kontrollere trykket, men også sporing og afbalancering jævnligt.
  • At slitage afhænger af hhv. dækvalg, kørselsmønster og bilmodel. Som hovedregel kan man dog antage at kunne køre mellem 25.000 og 35.000 km på et sæt helt nye dæk.